Microsoft Word is de meest bekende tekstverwerker

Microsoft Word is de meest bekende tekstverwerker

Wereldwijd is de meest bekende tekstverwerken Microsoft Word. Het is dan ook een erg gemakkelijk en overzichtelijk programma waar vele miljoenen mensen gebruik van maken. Wie geen Word heeft heeft vaak zelfs moeite met bijvoorbeeld het openen van bestanden omdat al algemeen geaccepteerd is dat iedereen hier gebruik van maakt. Met Mircosoft Word kun je allerlei documenten maken, van verslagen tot brieven en van curriculum vitaes tot scripties. Daarnaast zijn er ook duizenden rapporten en boeken geschreven met behulp van Microsoft Word.

Doordat Word zo gebruiksvriendelijk is wordt deze nooit verslagen door een andere tekstverwerker. Daarnaast wordt er constant gesleuteld aan de formule op de software ideaal te maken. Natuurlijk zijn er wel tekstverwerkers bij gekomen in de loop der jaren, vaak hebben deze min of meer dezelfde functies. Denk bijvoorbeeld aan het Google’s Open Office pakket.

Maak je gebruik van Microsoft Word maar heb je het idee dat je er nog niet alles uit kunt halen wat er in zit? Dan is een cursus Word wellicht iets voor jou. Hierbij kun je de basisbeginselen leren van Microsoft Word maar daarnaast kun je er ook voor kiezen om dieper op de verschillende opties in te gaan.

Reageren is niet mogelijk.