Tilburgse tekstbureau’s: wat moet je weten?

Tilburgse tekstbureau’s: wat moet je weten?

Indien je dit artikel gevonden hebt dan neem ik aan dat je op zoek bent naar een tekstschrijver of bureau die gedegen content voor jou kan schrijven. En liefst dan gevestigd in de omgeving Tilburg in het altijd gezellige Noord-Brabant. Ik begrijp het, het is fijn om samen te werken met een content leverancier in de buurt. Af en toe heb je meetings, en is fijn dat je niet halve land hoeft te doorkruizen. Alsmede, een stukje vertrouwen, mensen uit eigen regio vertrouw je toch een beetje meer dan uit de grote stad, uit Amsterdam bijvoorbeeld. Om die reden opteren wij ook altijd om samen te werken met een lokaal tekstbureau. Ten slotte, een reden die ik nog wil aanhalen is dat je de lokale MKB wilt ondersteunen.

Wanneer je op zoek bent naar een tekstbureau. Kijk naar de beoordelingen die ze ontvangen hebben van vorige klanten. Dit kan zijn op Google Mijn Bedrijf (dat zie je in de zoekresultaten bij merk zoekopdrachten). Kan ook een ander platform zijn zoals KlantenVertellen of Trustpilot o.i.d. Vaak hebben die goede tekstbureau ook cases op de websites staan. Wat zijn cases? Dat is zeg maar een verslag van de werkzaamheden en niet onbelangrijk de behaalde resultaten in vorige projecten. Deze twee dingen, cases en klantenbeoordelingen kunnen een eerste goed beeld schetsen van de kwaliteit van de dienstverlening.

Alsmede, wat is je gevoel bij de partij. Komt de website en het team achter de site betrouwbaar over? En zijn ze wel daadwerkelijk gevestigd in Tilburg. Wat we de laatste tijd veel zien is dat tekstbureaus en ook SEO partijen maar voor iedere mogelijke plaatsnaam een pagina aanmaken, in de hoop zo nieuwe klanten te vinden. Maar je kunt niet vestigingen hebben in alle plaatsen. Bijvoorbeeld een groot tekstbureau heeft dan een pagina over teksten Tilburg, maar ze hebben daar helemaal geen vestiging. Dit kun je direct zien op de website op de contact pagina of links onder is er vaak een vlak met NAP gegevens.

In onze zoektocht naar het beste tekstbureau in de omgeving Tilburg kwamen wij uit op Swaans Communicatie. Waar we nu al een paar jaar mee samenwerken naar alle tevredenheid.

Contactgegevens
Swaans Communicatie
Adres: Bruijellestraat 4, 5048 AE Tilburg
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 013 460 0339
URL: www.swaanscommunicatie.nl/tekstbureau-tilburg/

Het fijne dat we ondervonden hier is dat de teksten niet alleen leuk zijn om te lezen ze zijn ook enorm zoekmachine vriendelijk wat ons weer helpt meer van onze doelgroep te bereiken.

 

Reageren is niet mogelijk.