Cloud diensten Europa komt langzaam opgang

Cloud diensten Europa komt langzaam opgang

Eén van de snelst groeiende markt in de technologiesector is Cloud Computing. Alleen in Europa blijft het een beetje achter, minder dan 25% van de bedrijven en consumenten maakt gebruik van Cloud diensten. Terwijl de Clouddiensten grote voordelen opleveren voor de bedrijven en consumenten, zo is het voordeliger en overal toegankelijk voor de werknemers. De systemen zijn vaak ook via een mobiele telefoon en tablet toegankelijk.

Wereldwijd gebruikt 34% de Cloud diensten en uit onderzoek is gebleken dat in Europa de meerderheid nog nooit van Cloud computing heeft gehoord. Er zitten grote voordelen aan Cloud computing het is veel voordeliger dan de andere systemen en ook sneller. Het valt op dat het gebruik van Cloud diensten het hoogste ligt in Roemenië en Griekenland, namelijk 39% dat is hoger dan het wereldwijd gemiddelde.

Ook is er mogelijkheid verschillende Apps te integreren in uw Cloud, zo kunt u ook een CRM systeem integreren. Er is voorspelt dat over 10 jaar 80% van de MKB bedrijven gebruik maken van Clouddiensten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *